You are currently viewing Asociația Climb Again a sărbătorit Ziua Bastonului Alb și 3 ani de activitate a Centrului din București

Asociația Climb Again a sărbătorit Ziua Bastonului Alb și 3 ani de activitate a Centrului din București

Centrul se afla intr-o ampla extindere, gratie partenerilor nostri BauPartner Group, Kaufland România, Fundația Superbet, Decathlon România, Viva Credit, Groupama, Albalact, Pfizer, Alliance Healthcare, Varta România, R Systems, Forever Living Products, Proflex Service, Algernon, Hidronic, Edenia.

Bastonul alb este unul dintre simbolurile independenței unei persoane nevăzătoare, asigurându-i capacitatea de a veni și de a merge pe cont propriu. În 2011, președintele Barak Obama s-a referit și la Ziua Siguranței Bastonului Alb ca Ziua Egalității Americanilor Orbi.

Există diferite tipuri de bastoane albe, cum ar fi cel lung (cunoscut și sub numele Hoover), bastonul de ghidare, bastonul de identificare, bastonul de sprijin și bastonul pentru copii. Nu toate sunt utilizate ca dispozitiv de mobilitate. De exemplu, bastonul de identificare avertizează pe ceilalți cu privire la deficiența vizuală a purtătorului său, dar nu este de niciun ajutor ca instrument de mobilitate.

http://www.romaniapozitiva.ro/bucuresti/asociatia-climb-again-a-sarbatorit-ziua-bastonului-alb-si-3-ani-de-activitate-a-centrului-din-bucuresti/

Leave a Reply