BAUPARTNER GROUP OF COMPANIES

THE RIGHT PARTNER.

Grupul de firme BAUPARTNER este partenerul tău în construcții, oferind soluții integrate pentru companii mari și mici, susținându-le să își dezvolte afacerile și să-și pună în aplicare proiectele.

Grupul oferă servicii de construcții integrate, de la proiectare și producție la antreprenoriat general, pentru a furniza clienților săi proiecte la cheie. Firmele noastre răspund în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte.

Avem gândire în perspectivă, o experiență solidă de producţie şi servicii integrate.

Fiecare entitate a grupului poate să acţioneze şi independent de celelalte.

Fiecare societate din grup este specializată în domenii conexe activităţii principale, pentru a realiza lucrări operativ, de sine stătător şi autonom, având management propriu, specializat.

Bineînţeles companiile noastre individuale colaborează şi în cadrul grupului (de exemplu la proiectele mari, la cheie) – strâns interconectate sub managementul centralizat al BAUPARTNER.

Această structură complexă oferă garanţia realizării unor proiecte ample, în termene extrem de scurte şi cu respectarea unor standarde calitative internaţionale, lucru dovedit prin istoricul de proiecte deja executate.

MISIUNEA NOASTRĂ

Nevoia ta este misiunea noastră! Soluții integrate pentru companii mari și mici, care vor să-și dezvolte afacerea și proiectele.

VIZIUNEA NOASTRĂ

Viziunea noastră in domeniul construcțiilor este una care are ca element catalizator oamenii, este alimentată de tehnologie și deschisă tuturor.

ANGAJAMENT

CORECTITUDINE – oamenii contează
VERSATILITATE – suntem pregătiți pentru orice
INTEGRITATE – cum spunem, așa și facem

Noi suntem dedicați calității superioare, valorii și satisfacției depline a clienților și partenerilor noștri. De-a lungul anilor am dezvoltat relații de colaborare cu clienții, proiectanții, partenerii, subantreprenorii și furnizorii noștri.

Oferim servicii complete pentru realizarea de lucrări într-o gamă largă de tipuri de proiecte și piețe.

Baupartner înseamnă un grup de profesioniști în proiectare și execuție, dedicat construcțiilor, care au câștigat recunoaștere pentru transformarea ideilor și viziunilor clienților în realitate.